e
Banner

Etiketler: hava kargo



Hava kargonun can damarı transit taşımalar


Yayın: 05-03-2014
Kategori: Havayolu

Türkiye hava kargo sektörü için var olan ihracat-ithalat taşımalarının yanı sıra, asıl 3. ülkelere yapılan transit taşımaların nasıl artırılacağının hesabının yapılması gerektiğini vurgulayan Reibel Taşımacılık Genel Müdürü Arif Badur, “Bunun içi ise havalimanlarımızın doğru planlanması ve limanlar arası kargo trafiğinin hızlı ve ekonomik hale getirilmesi şart” diyor.




Pegasus Kargo İle Uluslararası Hava Kargo Lojistik Konferansı 22 Nisan’da


Yayın: 17-04-2014

“Zamanında ve kaliteli hizmet” felsefesiyle büyümeye devam eden Pegasus Kargo, Yeditepe Üniversitesi ile birlikte tüm sektör ve öğrenciler için “Uluslararası Hava Kargo Lojistik Konferansı” düzenliyor. 




SKY Airchartering enerji lojistiğine hız katıyor



Acil hava kargo çözümleriyle enerji lojistiğinde yeni bir sinerji yaratan SKY Airchartering, bu alandaki referans listesini güçlendirmeye devam ediyor. 




Turkish Cargo’dan ilaç gibi taşıma çözümleri



Havayoluyla soğuk zincir lojistiğinde sektörüne öncülük eden Turkish Cargo, dünyada 100’den fazla ülkeye ilaç ve medikal malzemeler taşıyor. Canlı insan organı ve teşhis numunelerinin taşımasını da başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Turkish Cargo Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Halit Anlatan, ilaç taşımalarına özel geliştirdikleri yeni bir ürün olduğunu ve bunun lansmanını bu yılın sonunda yapacaklarını açıklıyor.




Gıda ihracatçıları hava kargo istiyor


Yayın: 21-12-2016
Kategori: Gıda

Yaş meyve sebze, çiçek, balık, yumurta başta olmak üzere raf ömrüne duyarlı gıda ürünlerinin ihracatının daha katma değerli gerçekleştirilebilmesi için ihracatçılar, Türk Hava Yolları (THY) bünyesindeki Turkish Cargo’nun kapasitesinin ve destinasyon sayısının arttırılmasını talep ediyor. 




100,000 tonnes of cargo pass through Speed Gate


Yayın: 28-04-2017
Kategori: Havayolu
Etiketler: hava kargo lufthansa

Having introduced optional mobile add-ons, Lufthansa Cargo now collects cargo directly from the customer warehouse, saving customers a whole lot of time.




DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, hava kargoda yaşanan gelişmeleri anlattı


Yayın: 18-05-2017
Kategori: Havayolu

Türkiye’de son 10 yılda hava kargo trafiğinin 1’lik bir artış gösterdiğini vurgulayan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, “İstanbul Yeni Havalimanı’nın devreye girmesiyle birlikte hava kargo, lojistik ve depolama hizmetleri yönünden kargo taşımacılığının daha geniş imkânlara kavuşması ve kargo trafiklerinde önemli artışlar beklenmekte” dedi.




1 milyon 200 bin canlı balık Umman’a hava kargo ile taşındı


Yayın: 29-06-2017
Kategori: Havayolu

400 milyon üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük yavru balık yetiştirme kapasitesine sahip Kılıç Holding, Umman’da ilk kez başlayacak kültür balıkçılığı için 1 milyonu aşkın yavru çipura balığı ihracatı gerçekleştirdi. 




10 SORUDA: HAVA KARGO VE POSTA GÜVENLİĞİ TALİMATI


Yayın: 17-08-2017
Kategori: 10 Soruda

Arif BADUR - Reibel Taşımacılık Genel Müdürü




Türk kirazı ve üzümü Uzakdoğu’ya hava kargo ile ulaşacak


Yayın: 09-11-2017
Kategori: Havayolu

İhracatının büyük bölümünü Avrupa Birliği ülkeleri ve Rusya pazarına  yapan Türk yaş meyve ve sebze ihracatçıları, ihraç pazarlarını çeşitlendirmek amacıyla Uzakdoğu ülkelerini hedef pazar olarak belirledi.